Regijski NVO center

Dogodki

Klub belokranjskih študentov: Stand up komedija

Datum in ura: petek, 2. 12. 2011, ob 20. uri
Lokacija: Mladinski kulturni klub, Črnomelj
Organizator: Klub belokranjskih študentov

Vljudno vabljeni na decembrsko stand up komedijo, kjer bomo gostili izvrstni hrvaški komičarki!

Zabavali vas bosta Andrea Andrassy s predstavo BAMM in ena najboljših hrvaških komičark Marina Orsag!

Vstopnina: za člane KBŠ - ZASTONJ; ostali - 3 e...ur!

ANDREA ANDRASSY s predstavo BAMM

Rojena je v Zagrebu pred 25. leti.

Kot osemletna deklica se je na neki proslavi povzpela na oder in začela pripovedovati vice. Rezultat tega je bil teden dni brez televizorja in celo življenje brez dlake na jeziku.

Dolgo je hotela študirati igro, a je dojela da to vseeno ni zanjo.

S stand up-om se je začela ukvarjati pred kratkim, ko se je prijavila na open mic in šokirala publiko s svojim izkrivljenim humorjem.

V prostem času igra klavir in piše pesmi o stvareh, ki jo živcirajo. Navdih dobiva iz raznih fenomenov, kot so 'sponzoruše', incest, in moški v roza majicah. Rada ima računalniške igre, pametne fante in pizzo. Ne mara pa ljudi, ki se ne znajo smejati na svoj račun. Upa, da bo za vedno zadržala svoj cinični šarm.

MARINA ORSAG

Marina Orsag jedina stand up komičarka u Hrvatskoj, u svojoj petogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 500 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred predsjednikom Mesićem, publiku je osvojila i u Bosni i Hercegovini i Sloveniji gdje je redoviti gost. U veljači 2010. Nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicester festival u Engelskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku.

Rođena i odrasla u Zagrebu. Nakon završene ekonomske škole odlazi put New Yorka gdje se upoznaje sa stand up komedijom i mirno čeka priliku da ostvari svoj san u Hrvatskoj. 5 godina kasnije taj san se ostvario i traje već 5 godina.

Cinizmom i ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha.

Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

‹ nazaj